Assistència Sanitària per a Residents Passius

L’ Assistència Sanitària per a Residents Passius és una assegurança exclusiva per a les persones estrangeres que vulguin obtenir la residència passiva a Andorra i, d’aquesta manera, demostrar que disposen d’una cobertura per malaltia d’acord amb el requeriment de l’article 3 del Reglament que desenvolupa la Llei de residències passives (BOPA núm. 32/1997).                                          

                                           

Característiques

  • L’Assistència Sanitària per a Residents Passius té per objecte el reemborsament de despeses mèdiques, limitades al Principat d'Andorra, d'acord amb les tarifes de responsabilitat de la Caixa Andorra de Seguretat Social (CASS) i amb els límits que s'especifiquen.

Avantatges

  • És una assegurança exclusiva per a persones estrangeres, no cal estar assegurat per la CASS i l'edat màxima d'incorporació és de 70 anys depenent de la declaració de salut.

Prestacions

Garanties de l’assegurança:

  • Reemborsament de despeses d’assistència mèdica extrahospitalària (metge de medicina general, pediatria i puericultura, en consulta i a domicili, sempre que sigui necessari, fisioterapeutes i intervencions professionals d’ATS, DUE, metges especialistes).

    Es garanteix el reemborsament en els casos següents: assistència primària, servei d'ambulància, cobertura odontològica, depenent dels riscos exclosos.
  • Reemborsament de despeses d’assistència mèdica hospitalària (honoraris dels facultatius, quiròfan, medicaments i cures, rehabilitacions i altres despeses sanitàries durant l’estada hospitalària fins a 210 euros/dia).

    Es garanteix l'assistència sanitària al pacient que la requereix a l'Hospital de Nostra Senyora de Meritxell com a malaltia o accident i atenció al part.

    Veure riscos exclosos i limitacions de la pòlissa.

Carències

3 mesos per intervencions quirúrgiques o hospitalització.

 

6 mesos per tractaments i proves diagnòstiques especials.

 

10 mesos per atenció a l’embaràs, al part i també per assistència al nadó.

 

No hi ha cap carència en cas d’accident o malaltia d’urgència vital cobert per la pòlissa.

Carències

30 dies per intervencions quirúrgiques o hospitalització.

 

6 mesos per tractaments i proves diagnòstiques especials.

 

10 mesos per atenció a l’embaràs, al part i també per assistència al nadó.

 

No hi ha cap carència en cas d’accident o malaltia d’urgència vital cobert per la pòlissa.

Preguntes freqüents

Si tens dubtes sobre les nostres assegurances, pots consultar el recull de preguntes habituals que hi ha disponible en aquest apartat.

Comparador d’assegurances de salut

Et presentem les principals característiques de les nostres assegurances de salut perquè la teva tria sigui més fàcil.